fredag 9 oktober 2009

Fredagsmys..

Nu är det fredag!
Yahoo!

Och jag sa se på Idol.
Men när man ser denna lilla tjej från USA, så tänker man att de svenska "Idolerna" har långt kvar...I dag har varit en fixardag.
Såna behövs ibland.

Och så fick Obama Fredspriset.
Det var väl kul?
Jag är glad att det inte var Usama som vann.
Men visst är det lite märkligt att en man som har varit amerikansk president i nio månader vinner fredspriset?

Nu börjar Tv-kvällen!

God kväll!

10 kommentarer:

Jeckan sa...

Jag tycker att jag borde fått litteraturpriset. Jag har nämligen ett väldigt snygg fram- och baksida och en massa jävligt goda intentioner till att göra en riktigt omvälvande bok.

Ulrika Gabriel sa...

Ohhhhh, vilken underbar tjej!!!
Kollar också in Idol i kväll och slås åter av den otroliga likheten mellan Calle och...
Gissa vem!?!?
Om du inte kan får du tjuvkika hos mig ;-).
Ha en riktigt härlig helg! Kram från Ulrika

Suzan sa...

ha en trevlig kväll!

Marita sa...

fredagsmyyyys!
en trevlig kväll o helg önskar jag dig!(o mig själv)

kram

Anna sa...

Fast det är kanske inte så konstigt. (att Obama fick fredspriset alltså) Det var ju inte så att han føddes den dagen han blev president. Tror nog han stod før diverse saker innan dess, før att se det lite från andra sidan;)

Anonym sa...

Ursäkta det här blev långt, det var inte meningen, du får väl se hur långt du orkar.

Jag har ingen kommentar till ditt senaste inlägg...men tänkte tacka för att ni var med på bokmässan.

Det är så kul att få gå dit med sina barn. Jag har också en prins, eller rättare sagt tre, fast till bokmässan var det bara två som ville gå, och det var särskilt den yngste som är mest sällskaplig, som gärna ville gå dit. I år är han 13 och fortfarande ett barn, men börjar snegla en del åt storebrödernas intressen, så självklart ville han gå med storebror och lyssna på Alex Schulman. Dessförinnan vill mamma (dvs jag lyssna på Jonas Gardell som skulle tala om Jesus) och grabbarna hade inget emot att få skåda detta energiknippe, men mitt i Jonas anförande säger min lillprins, nej nu måste jag gå och träffa Anders och Sören som signerar senaste Bert. Det var tydligen liksom syftet med bokmässan för hans skull. Då blev jag glad. För att han läser, för att han gillar er, (och det gör jag också) och för att det är lite gulligt att han vill träffa er och få en signering. Senare pratade jag lite med er (frågade bl.a om Anders bloggade) men då blev han (sonen alltså) så blyg så han vågade inte vara med i samtalet.
Jag vågar däremot vågar prata med författare men inte läsa Bert, är rädd att det är för mycket snusk för min smak, men det kanske är nyttigt för 13 åringar att läsa lite information om det förr eller senare. Så slipper man prata med dom....

Om du undrar så gillade jag även Jonas och Alex berättelser, köpte Jonas bok till mamma, och Alex bok hade sönerna redan köpt så fort den kom ut. lustigt fenomen detta med medievärlden och hur man blir känd och uppskattad av yngre killar. Jag tycker det är så bra och modigt av Alex, för han har ju en del fans, att berätta om sin erfarenhet. Och det är bra att killar läser honom, för att få till sig lite litteratur om hur mäns inre liv kan se ut. Man kan både vara rolig, tuff och känslig, liksom. Där går tankarna osökt till dej... Jag har fortfarande tyvärr inte läst din bok om prinsen, men jag har läst lite här då och då, (fast jag inser att det inte är allt som kommer med här). Jag blir så glad, och tänker mer och mer som du om nuet, vad vi har mycket att lära av din son och hans kompisar. Jag är tacksam även över gänget i köping som ställer upp i TV, Även då blir mina barn berörda, visst, de hajar till för det ovanliga, skrattar åt det ibland, men jag är övertygad om att de också känner glädjen och ömheten över det dom förmedlar. kommunikationen med känslor, snarare än krångliga långa ord. Skulle det inte vara fint att jobba med den typen av människor frågar jag, ja kanske säger en 17 årig son...tjänar man bra då? Nej, inte pengar, men mycket annat...."Då vill jag nog hellre bli programledare i TV. Som Filip och Fredrik".
Jag ska gå in och beställa din prinsbok på biblioteket, och sedan i kväll ska jag hälsa på kvinnan med koftan om du minns hennes blogg, det var hon som visade mig din blogg för första gången.

Och om du kommer till göteborg och föreläser om din son så kommer jag springande. Jag jobbar ibland med föräldrar som har funktionshindrade barn och bär på mycket tungt.
Nu ska jag hälsa på hos Anders en stund. Tack och hej! laxpastej

Ha det jättebra!

Anonym sa...

ett litet missförstånd bara, jag heter inte laxpastej, utan brukar kalla mig grynet på såna här platser.

Ha det jättebra!
Grynet

Anders Jacobsson sa...

Fredagsmys.........................................................


.............jag säger bara lördagsmys med Anders..på bloggen....22.00......................mm.........

Madlar sa...

Fredspriset, hmm, är det för att USA:s trupper ska lämna Irak o förflyttas till Afganistan? Konstig värld vi lever i......

Fredriksson sa...

Nu är det söndag så dä är det kanske söndagsmys, dock tycker nog jag att det är lite konstigt att Obama fick priset. Vad har han gjort för att få det? Tog en öl med grabbarna?

Men som du oxå påpekat det bvore ju värre om Usama fick det, dock borda han nog det för då får han ju pengar och då måste han ju hämta priset, då kan han gripas! Bra med fredspris då:)
Rock on!

Fredriksson